Shrivani-logo1
Login

Shrivanilogo-mobiel

PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE EN AYURVEDA

Beeldmerk
In het beeldmerk is een conch shell (hoornschelp) weergegeven. Vanuit de hindoestaanse en boeddhistische traditie wordt een witte schelp bij elke ceremonie gebruikt om de Goden aan te roepen.
“Het is de klank van de schelp, die alle voelende wezens wekt uit hun slaap van onwetendheid en hen aanspoort om hun eigen welzijn en dat van anderen na te streven.”

Avalokiteswara
De godin Avalokiteswara belichaamt de compassie van alle boeddha’s. Zij hoort de gebeden aan van mensen in nood. Ze is de godin van troost en genade die alles op de wereld ziet. Bij haar hoort de mantra 'om mani padme hum.’
Avalokiteswara is een heilige die haar eigen Boeddhaschap uitstelt totdat zij elk mens op aarde verlichting heeft laten bereiken.
Kwanyin is de Chinese interpretatie van de bodhisattva AvalokiteŇõvara.

Betekenis
De letterlijke betekenis van Shrivani is: de stem van het Goddelijke.
Lieseth werkt bij voorkeur vanuit stilte en een meditatieve staat. In de stilte worden dingen zichtbaar, zijn er geen oordelen, is er geen goed of slecht. Vanuit de stilte komen antwoorden, inzichten en woorden. Vanuit stilte kan het bewustzijn zich verruimen.
Processen achter de uiterlijke symptomen van klachten en ziektebeelden kunnen zich laten zien. Inzichten die mogelijkheden bieden tot transformatie en helen.

 


 

 

Shrivani_inzet